Πληροφορίες Αγορών

/Πληροφορίες Αγορών
Πληροφορίες Αγορών2018-06-16T12:38:30+00:00

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέ την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX (www.speedex.gr)

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Με αντικαταβολή
    Τα προϊόντα αποστέλλονται μέ courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής με επιπλέον επιβάρυνση 2.48€.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€
Προορισμός Κόστος Χρόνος Παράδοσης
Αποστολές  προς Χερσαία Ελλάδα 2,48 € 1-2 εργάσιμες ημέρες
Αποστολές  προς Νησιωτική Ελλάδα 2,48 € 1-3 εργάσιμες ημέρες
Αποστολές προς Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας* 4,96 € 2-4 εργάσιμες ημέρες
Αποστολές προς Κύπρο 0-2 kg 13,70 €, υπέρβαρο ανά επιπλέον κιλό 4,00 € 1-3 εργάσιμες ημέρες
Πρόσθετες Χρεώσεις Κόστος
Υπηρεσία Αντικαταβολής 2,48 €

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

*Απομακρυσμένες ορίζονται οι περιοχές της Ελλάδας που βρίσκονται εκτός ορίων πόλης και σε ακτίνα έως 40 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές που βρίσκονται εκτός ορίων πόλης και σε ακτίνα άνω των 40 χλμ. Στις παραπάνω περιοχές υπάρχει οικονομική επιβάρυνση λόγω της χιλιομετρικής απόστασης. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στό site www.speedex.gr

Αν δεν σας αρέσει κάτι, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας έτσι ώστε να είστε πάντα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας. Εάν θέλετε να επιστρέψετε κάτι, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για τις κατάλληλες ενέργειες για την αντικατάσταση / ανταλλαγή / επιστροφή χρημάτων ή ο, τιδήποτε άλλο χρειάζεται. Σας ζητάμε, ωστόσο, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας (κατά προτίμηση εντός 5 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων και το αργότερο σε 14 ημέρες), ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, λαμβάνοντας υπόψη την φύση των προϊόντων μας. Οι επιστροφές ενδέχεται να υπόκεινται σε μεταφορικά τέλη.

Αν λάβατε την παραγγελία σας με διαφορετικά ή ελλιπή προϊόντα, μπορείτε να την επιστρέψετε με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε χωρίς χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων σε διάστημα 15 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων και της απόδειξης ή τιμολογίου από την εταιρεία μας ή να αποσταλεί ξανά η παραγγελία σας χωρίς χρέωση.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα μεταφορικά για την αρχική αποστολή της παραγγελίας (αν έχουν πληρωθεί από εμάς) καθώς και τα μεταφορικά για την επιστροφή της επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, τηλεφωνικά (2382 081077) ή με email (orders@mzea.com) εντός 4 ωρών από την υποβολή της και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί.